reklam 1
16 Eylül 2024, Pazartesi

Aziz Behich: 'İnşallah bir Dünya Kupası daha görebilirim'

Aziz Behich: 'İnşallah bir Dünya Kupası daha görebilirim'

Avustralya formasıyla Dünya Kupası’nda mücadele eden Bursasporlu Aziz Behich, sonucun kendileri için bekledikleri gibi olmamasına rağmen yine de güzel bir turnuva geçirdiklerini belirterek, " İnşallah bir Dünya Kupası daha görebilirim" dedi.

VAR YORUMU 

VAR sistemini de değerlendiren Aziz, “Futbol hatalı bir oyun, biri mutlaka hata yapar. Video Yardımcı Hakem Sistemi yeni bir sistem. Maç çok değiştiği için sevmiyorum bu yüzden” dedi.
“BİZE EKSTRA ENERJİ VERİYORLAR” 

Taraftarların maçlarda hep yanlarında olduğunu ifade eden deneyimli oyuncu, “Taraftarlarımızın iki sezondur çok zorluk çektiklerini biliyorum. Bizi bırakmadılar, maçlarda hep yanımızda oldular. Bize ekstra enerji veriyorlar, inanıyorum ki bu sezon da taraftarlarımız bizi yalnız bırakmayacak” şeklinde konuştu. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Aziz Behich: bir Dünya Kupası daha görebilirim'

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.