reklam 1
21 Eylül 2024, Cumartesi

Bakan'dan İran yaptırımları ile ilgili açıklama

Bakan'dan İran yaptırımları ile ilgili açıklama

Tüm dünyanın gözü ABD'nin İran'a yönelik 5 Kasım'da başlayacak petrol yaptırımına çevrilmişken Türkiye'den flaş açıklama geldi. ABD'nin yaptırımlarda 8 ülkeye muafiyet tanınması ile ilgili Enerji Bakanı Fatih Dönmez, "Bize yazı gelmedi ama duyumlarımız var" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, bakanlığının 2019 Yılı Bütçesinin görüşmelerine gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.Dönmez, İran'a yaptırımlarda aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 8 ülkeye muafiyet tanındığı konusunda haberlerin bulunduğunun anımsatılmasına, "Bize yazı gelmedi, duyumlarımız var." karşılığını verdi.İran’a yönelik ABD yaptırımlarının ikinci ayağı 5 Kasım’da devreye giriyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bakan Fatih Dönmez İran yaptırım açıklama

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.