reklam 1
19 Eylül 2024, Perşembe

Dakikalarca keser sapıyla dövdü

Dakikalarca keser sapıyla dövdü

Kardeşiyle tartışan ağabey yengesine saldırdı! Dakikalarca keser sapıyla dövdü

Esenyurt'ta bir ağabey, tartıştığı kardeşinin evini bastı. Gözü dönmüş ağabey keserle yengesine saldırırken, duruma şahit olan çocukların çığlıkları binayı inletti. Öte yandan yaşanan dehşet anları anbean kamera tarafından kayıt altına alındı.

Esenyurt'ta ağabey-kardeş arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonrasında gözü dönen ağabey kardeşinin evini keserle bastı. Kardeşini evde bulamayan ağabey yeğenlerinin gözü önünde yengesine keserle saldırdı.

KESER SAPIYLA DEFALARCA VURDU

Dakikalarca yengesini darbeden ağabey kaçmasına da izin vermedi. Elinden aldıktan sonra keserin sapıyla yengesini darbetmeye devam etti.

 

OLAY ANI KAMERADA

Olayın ardından yenge polise giderek şikayetçi oldu. Ağabeyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Esenyurt 3.sayfa haberler stargüney

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.