reklam 1
16 Eylül 2024, Pazartesi

Meksika gizemli olayla sarsıldı! Bu fotoğraftan sonra genç kızın cansız bedeni bulundu

Meksika gizemli olayla sarsıldı! Bu fotoğraftan sonra genç kızın cansız bedeni bulundu

Meksika'da yaşanan gizemli olay ülkeyi ayağa kaldırdı. 18 yaşındaki Debanhi Escobar arkadaşlarıyla katıldığı parti dönüşü ortadan kayboldu. Evine dönmek için bindiği taksiden "ölüm yolu" olarak adlandırılan otobanda inen genç kızın son görüntüsü ise olayın düğüm noktası.

Meksika'da yaşayan 18 yaşındaki hukuk öğrencisi Debanhi Escobar'ın gizemli kayboluşu ülkede infial yarattı. Arkadaşlarıyla beraber Nuevo Leon eyaletindeki bir partiye katılan Escobar, sabaha karşı evine dönmek için bindiği takside yaşadığı olay sonucunda bir sanayi şehri olan Monterrey yakınlarındaki Nuevo Laredo otoyolunda tek başına kaldı. O anları çeken taksi şoförünün fotoğrafı genç kızın son karesi olarak paylaşıldı.

9 Nisan sabahı saat 05.00'te çekilen fotoğraf, genç kızın arkadaşlarının güvenilir olduğunu söyleyerek çağırdığı taksi şoförü Juan David Cuéllar'ın telefonundan çıktı.

Taksi şoförü fotoğrafı genç kızı Monterrey şehrinde arabadan indirdiğini kanıtlamak için çektiğini söyledi. Ecobar'ın ise taksi şoförünün kendisine uygunsuz bir şekilde dokunması sonucunda ikili arasında yaşanan tartışmayla arabadan indirildiğini güvenlik kameraları görüntüleri ortaya çıkarttı. Polis sürücüyü uyuşturucu madde bulundurma suçundan tutuklarken aynı zamanda genç kızın yeri konusunda da sorguladı.

Genç kızın son olarak görüntülendiği otobanda üzerinde siyah bir pantolon, beyaz bir üst ve siyah spor ayakkabı vardı. 18 yaşındaki genci ailesi birilerinin bilgi vermesi umuduyla fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Olay yerine yönlendirilen insansız hava araçları, arama köpekleri ve güvenlik kamerası görüntüleri sonucunda Escobar'dan günler sonra acı haber geldi. Polisler, Debanhi'nin cesedini yol kenarındaki bir motelin 4 metrelik derin su deposundan çıkardı.

Yetkililer, Debanhi'nin bir kafa travması sonucu öldüğünü iddia ederken, genç kızın yanlışlıkla su deposuna düştüğü öne sürüldü. Aile ölümün doğrudan taksi şoförüyle alakalı olduğunu söyleyerek araştırılmasını istedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Meksika gizemli olayla sarsıldı! Bu fotoğraftan sonra genç kızın cansız bedeni bulundu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.